Nieuws

Onze drijfveren brengen ons verder

Nick Schokker

Sponsoring Nick Schokker

TBE-ZA is trotse sponsor van Nick Schokker.
Afgelopen zondag is hij Nederlands Kampioen geworden bij de dubbels. En heeft hij een 4e plaats kunnen bemachtigen bij de singles.
Nick Schokker van harte gefeliciteerd!
Nick Schokker2
Reigersborg Zuid V

Voortgang Reigersborg Zuid V.

Onlangs hebben wij deze prachtige beelden mogen ontvangen. U ziet de fundering van de 2 onder 1 kap woningen in de wijk Reigersborg Zuid V te Hoogkarspel. Hier is het verschil goed te zien tussen de woningen aan de start van het traject en woningen die reeds klaar staan voor oplevering. Op de Artist Impression is te zien hoe het er uiteindelijk uit gaat zien. Wij hebben in opdracht van ZeemanVastgoed deze woningen en appartementen mogen ontwerpen en uitwerken en zijn ontzettend trots op het resultaat!

Reigersborg Zuid V AI

Holenkwartier officiële handeling

Officiële handeling Holenkwartier

Vorige week hebben de toekomstige bewoners van Holenkwartier fase 1a en 1b elkaar leren kennen, tijdens de officiële handelingen. Onder het genot van een hapje en een drankje, werd het ontwerp van de muurschildering in fase 1a onthuld. Daarnaast werd er een bouwkundige handeling uitgevoerd bij fase 1b.

Lees hier het artikel uit het Noord Hollands Dagblad.

 

Feest in Holenkwartier Hoorn – Holenkwartier

 

Feestelijke bijeenkomst Reigersborg Zuid V

Feestelijke bijeenkomst Reigersborg Zuid V

Onlangs vond de feestelijke bijeenkomst voor de (toekomstige) bewoners van Reigersborg Zuid V in Hoogkarspel plaats. De bewoners hebben het glas mogen heffen en kennis gemaakt met hun buurtgenoten. Daarnaast kon men een boodschap achter laten in een tijdcapsule, welke in werd gegraven in het nieuwe bospark. Hiermee wordt een groot nieuwbouwproject afgesloten in Hoogkarspel. Vanaf 2000 is er stapsgewijs gebouwd in Reigersborg en zijn er circa 900 woningen bijgekomen. Waarvan wij verschillende woningen en appartementen hebben mogen ontwerpen en uitwerken.

 

Architectuur – Wonen in Reigersborg

Reigersborg Zuid V, Hoogkarspel – TBE-ZA

Appartementen Reigersborg Zuid V, Hoogkarpsel – TBE-ZA

Beachvlag Battle4Life

Battle4Life 2022

Wij willen Battle4Life feliciteren met het ophalen van een recordbedrag van €32.350,-! Hiermee kan Pisa, centrum voor leven met en na kanker, doorgaan met het fantastische werk dat zij doen.

 

Sponsoren – Battle4Life

Nieuws – TBE-ZA

 

Team TBE-ZA On Tour

Team TBE-ZA On Tour

Team TBE-ZA On Tour, langs enkele van onze projecten in aanbouw. Hierdoor hebben wij een nog beter beeld van onze ontwerpen en uitwerkingen. Met natuurlijk een lekkere afsluiting.
Bedankt voor het warme ontvangst! Aannemingsbedrijf Wit Wognum, Scholtens Groep en Ooms Bouw & Ontwikkeling.

Team TBE-ZA On Tour Buitenplaats De Goorn

Team TBE-ZA On Tour Reigersborg, Hoogkarspel

Holenkwartier

Team TBE-ZA On Tour Boon Edam

Bovenkarspel
Schermer Installatietechniek

Eerste boring Schermer Installatietechniek

Het is weer eens wat anders: een eerste boring in plaats van een eerste paal. Installatiebedrijf Schermer gaf zo vrijdagmiddag op bedrijventerrein Zevenhuis het startsein voor de eigen nieuwbouw. Aannemer Wit Wognum verwacht het rond de kerst te kunnen opleveren.

Lees hier het artikel in het Noord-Hollands dagblad.

 

Schermer Installatietechniek, Hoorn – TBE-ZA

’De Schermers’ krijgen een klimaatneutraal visitekaartje op Zevenhuis | Noordhollands Dagblad

Maartje Scheers Fotografie

Boon Edam

Architectenweb artikel

Ons project voor Boon Edam staat nu ook op Architectenweb.

Klik hier voor het artikel.

Boon Edam ontwerp

Boon Edam 150 jaar; Rabo&Co

Niels Huber, CEO van Boon Edam, blikt terug: ‘Waar mogelijk trekken we op met regionale partners’

‘Door de aanbouw van een gloednieuw pand staat Boon Edam momenteel letterlijk op haar grondvesten te trillen, maar het fundament van het bijna 150 jaar bestaande familiebedrijf is gelukkig stevig. De opdracht voor de nieuwbouw gunde Niels aan TBE-ZA architecten en ingenieurs uit het nabijgelegen Volendam. De binding van het bedrijf met de regio is groot’

Lees hier het artikel in Rabo&Co, waar TBE-ZA architecten en ingenieurs in wordt vermeld.

 

Koninklijke Boon Edam, Edam – TBE-ZA

Rabo &Co – Rabobank

 

TBE-ZA wint tender MFA in Schellinkhout

Eindelijk mogen we trots het schetsontwerp voor de MFA in Schellinkhout laten zien. TBE-ZA Architecten heeft eind 2020 middels een tender de opdracht gegund gekregen voor dit uitdagende complex. Het afgelopen jaar hebben we samen met gebruikers Kinderopvang Berend Botje, Stichting openbaar onderwijs Present, Gemeente Drechterland, bewoners van Schellinkhout en onder begeleiding van Scope Bouwmanagement bv gewerkt aan een waanzinnig gaaf ontwerp. Heel trots op ons team.

 

Plan MFA Schellinkhout krijgt verder vorm: bouwheer- en samenwerkingsovereenkomst getekend – SED – Drechterland