Nieuws

Onze drijfveren brengen ons verder

11 Appartementen De Goorn

Afronding 11 appartementen De Goorn

Afgelopen week hebben de bewoners van de 11 appartementen in Goorn de sleutel gekregen. We hebben een hoop positieve reacties van de bewoners gehad, dus delen met trots de foto’s! In opdracht van Gemeente Koggenland hebben wij de appartementen mogen ontwerpen en uitwerken.
 
Wij wensen alle bewoners ontzettend veel woonplezier toe!
 
📸 Blue Jam Fotografie
 
#zeemanvastgoed #witwognum #gemeentekoggenland #TBEZAarchitecten #teamtbeza #appartementen #afronding #degoorn
Bokkingstraat presentatie

Participatiebijeenkomst Bokkingstraat Volendam

We kijken terug op een succesvolle informatie-/participatiebijeenkomst. De ideeën van de aanwezige omwonende, dorpsgenoten en belanghebbenden, worden meegenomen in de ontwikkeling van de Bokkingstraat.

 

 

De Botterwerf

Officiële opening De Botterwerf

Vanmiddag is het zover, de officiële opening van De Botterwerf!
 
Wij zijn ontzettend trots op ons prachtige ontwerp en bedanken de bouwpartners voor de fijne samenwerking. Wij wensen alle gebruikers van De Botterwerf veel plezier met het pand.
Hoogste punt Schermer

Hoogste punt nieuwbouw Schermer

Wat een feestje om mee te mogen werken aan het nieuwe bedrijfspand van Schermer Installatietechniek BV. Wij wensen onze bouwteam partners een spoedige voortgang van de bouw.
Foto’s: Maartje Scheers Fotografie.
Volendammer Kermis

🎡Volendammer Kermis🎡

Maandag 5 september zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Dinsdag staan wij weer voor u klaar.
TBE-ZA wenst iedereen een fantastische kermis!
Eerste paal 'Oude Seinpaal' Wester Ven Volendam

Eerste paal ‘Oude Seinpaal’ Wester Ven Volendam

Vorige week is de bouw van 54 sociale huurappartementen aan de Wester Ven gestart. De eerste paal werd geslagen door wethouder Marisa Kes (Gemeente Edam-Volendam), Fred de Boer (directuur-bestuurder De Vooruitgang), Chris de Boer en Frank Klukhuhn (directeuren Mercuur Bouw BV).
In opdracht van De Vooruitgang hebben wij het ontwerp mogen maken en dit technisch mogen uitwerken. Zoals te zien is op de Artist Impression, wordt het groen van de openbare ruimte visueel doorgetrokken in de architectuur van het appartementencomplex. Dit resulteert in een prachtig geheel!
The Saint Hoorn

The Saint Hoorn

Vandaag is iedereen druk bezig met de laatste loodjes voor de opening van The Saint in Hoorn. Hier hebben wij in nog geen 4 maanden tijd De Grote Kerk in het centrum van Hoorn getransformeerd van een leegstaand gebouw naar een restaurant met ruim 175 zitplaatsen, een volledig geluidsdichte feestzaal en een prachtige professionele keuken. En dat op een krappe bouwplaats, met tegelijkertijd de werkzaamheden aan het hotel om ons heen. TBE-ZA heeft in dit proces het bouwkundig ontwerp, uitwerking en bouwbegeleiding verzorgd. The Saint van harte gefeliciteerd met deze prachtige zaak. En onze bouwteam partners bedankt voor de fijne samenwerking.
geslaagd

Hoera geslaagd!

Onze stagiaires Rozan, Jasmijn, Aaron en Twan zijn geslaagd! Rozan en Jasmijn hebben de opleiding Architectonische Techniek afgerond. Aaron Bouwkunde en Twan Business Studies. Wij zijn ontzettend trots op hun prestatie. In Rozan en Jasmijn hebben wij 2 leuke nieuwe collega’s gevonden. Van harte gefeliciteerd!

 

TBEZA Architecten en Ingenieurs | Facebook

 

Nick Schokker

Sponsoring Nick Schokker

TBE-ZA is trotse sponsor van Nick Schokker.
Afgelopen zondag is hij Nederlands Kampioen geworden bij de dubbels. En heeft hij een 4e plaats kunnen bemachtigen bij de singles.
Nick Schokker van harte gefeliciteerd!
Nick Schokker2
Reigersborg Zuid V

Voortgang Reigersborg Zuid V.

Onlangs hebben wij deze prachtige beelden mogen ontvangen. U ziet de fundering van de 2 onder 1 kap woningen in de wijk Reigersborg Zuid V te Hoogkarspel. Hier is het verschil goed te zien tussen de woningen aan de start van het traject en woningen die reeds klaar staan voor oplevering. Op de Artist Impression is te zien hoe het er uiteindelijk uit gaat zien. Wij hebben in opdracht van ZeemanVastgoed deze woningen en appartementen mogen ontwerpen en uitwerken en zijn ontzettend trots op het resultaat!

Reigersborg Zuid V AI