Nieuws

Onze drijfveren brengen ons verder

Pand Hein Koning trekt winterjas aan

TBE-ZA heeft, in opdracht van Hein Koning, het exterieur en interieur voor de renovatie van hun kantoorpand mogen ontwerpen.
In onze plaatselijke krant Nieuw-Volendam staat hierover een artikel:
Langs het Noordeinde valt er veel op wat betreft bouw en renovatie. Naast de dijkversterkingen staat ook het pand van Hein Koning Administratie en Belastingadvies in de steigers. De verbouwing is noodzakelijk voor het samenvoegen van Administratiekantoor Runderkamp met het bedrijf van Hein Koning. Na de zomer zullen de twee vennoten en negen medewerkers van Runderkamp intrekken bij Hein Koning.
De overname van Administratiekantoor Runderkamp door Hein Koning stelt beide kantoren in staat hun krachten te bundelen en de klanten nog beter te bedienen. Tom Koning, directeur van Hein Koning, benadrukt de goede aansluiting van systemen en de gedeelde visie op kwaliteit als doorslaggevende factoren voor de fusie. Jan Buijs en Ronald Kwakman van Runderkamp zien in de samenwerking een oplossing voor de groeiende vraag naar diensten en de uitdagingen in personeelswerving. Beide kantoren zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze fusie biedt.