Wat

Wat we op welk gebied voor u kunnen betekenen

Bij het ontwerpen van een gebouw is het binnenklimaat voor ons een belangrijk speerpunt. Het vormt de basis waaruit een utiliteits-, of woongebouw kan ontstaan.

Lees meer

Of het nu gaat om een huis, villa of appartement. Wij hebben de juiste expertise in huis om op elk gebied voor u aan de slag te gaan.

Lees meer

Gebouwen zoals kantoren, scholen en culturele instellingen hebben een andere gebruikersbehoefte dan woningen. Met de opdrachtgever kijken wij naar een optimale combinatie van licht, ruimte en klimaat.

Lees meer
De samenhang tussen ontwerp, technische installaties, detaillering en constructie is van essentieel belang voor het slagen van grootschalige projecten.

Lees meer
Voor woningbouwcorporaties zijn wij actief bij renovatieprojecten, nieuwbouwprojecten en bij onderhoudswerkzaamheden. Daarin is onze rol die van bouwbegeleider.

Lees meer

Duurzame oplossingen

Een fijne en warme plek voor eindgebruikers en bewoners. Duurzaamheid gaat niet alleen over een beter milieu en minder energielasten, maar ook om de beleving en gezondheid van de mensen.
De uitdaging om een energieneutraal gebouw te realiseren gaan wij graag aan. Wij zorgen dat de technieken aanwezig zijn, maar houden daarbij ook de budgetkant (eventueel terugverdientijd) en het gebruiksgemak scherp in de gaten.

Woningbouw

Of het nu gaat om een huis, villa of appartement. Wij hebben de juiste expertise om op elk gebied voor u aan de slag te gaan.

Juist de verscheidenheid aan projecten houdt ons scherp en enthousiast. Geen enkele woning is hetzelfde en elke opdrachtgever heeft andere wensen. Wij adviseren en helpen u tijdens het gehele bouwproces.

Concept Vlinder zorgt voor keuzevrijheid

Wij hebben ‘conceptwoningen’ ontwikkeld. Zo’n concept zorgt voor veel keuzevrijheid voor bijvoorbeeld gevels en kleurstelling, waardoor de toekomstige bewoners hun eigen identiteit terug zien in hun woning zonder dat het afbreuk doet aan de omgeving. De bouwtijd is circa 14 weken. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Kijk ook bij projecten/25 huurwoningen en 14 koopwoningen Heemskerk.

Circulair bouwen

Als een van de eersten in Nederland werken wij aan een nieuw concept waarbij we door een lichte bouwconstructie woningen en appartementen kunnen plaatsen op een bestaande fundering. Dat betekent niet alleen een snellere bouwtijd en een kostenbesparing, maar hiermee dragen we ook bij aan een circulaire economie. Graag wisselen wij hierover met u van gedachten om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Utiliteitsbouw

Gebouwen zoals kantoren, scholen en culturele instellingen hebben een andere gebruikersbehoefte dan woningen. Met de opdrachtgever kijken wij naar een optimale combinatie van licht, ruimte en klimaat.

In de loop der jaren hebben we mooie projecten opgeleverd. Voor de gemeente Stede Broec hebben we het voormalige postkantoor, een prachtig statig pand omgeturnd tot culturele ontmoetingsplek en theater. Kijk ook bij projecten.

Engineering

Door de samenhang tussen ontwerp, technische installaties, detaillering en constructie kunnen al in een vroeg stadium eventuele knelpunten worden geconstateerd en naar mogelijke oplossingen worden gekeken, zodat tijdens het bouwproces geen vertraging of extra kosten ontstaan. We zijn gespecialiseerd in het Autodesk Revit tekensysteem. Kijk ook bij projecten.

Een aantal voorbeeldprojecten zijn: ‘ Wonen in Buitenplaats’ (De Goorn) en ‘Het Unjerhof in Bangert & Oosterpolder

Renovatie/herbestemming

Voor woningbouwcorporaties zijn wij actief bij renovatieprojecten, nieuwbouwprojecten en bij onderhoudswerkzaamheden. Daarin is onze rol die van bouwbegeleider. Bij verkoopprojecten begeleiden wij ook kopers tijdens het verkoopproces.