Waarom

Onze drijfveren brengen ons verder

Visie

In samenspraak met de opdrachtgever en alle betrokken partijen een innovatief, circulair, toekomstbestendig en goed uitgewerkt ontwerp aanleveren als BIM model.

Missie

Veelzijdige architectuur verweven in toekomstgerichte ontwerpen met hoogwaardige uitwerkingen.

Toekomst

De toekomst is nu. Circulair en groen. Daar staan wij voor. We zien de toekomst ook in nieuwe samenwerkingsinitiatieven. Zo hebben wij Rockzero geholpen met het ontwikkelen van prefab wandelementen.

Visie

De architecten van TBE-ZA architecten en ingenieurs maken in samenspraak met de opdrachtgever en alle betrokken partijen een innovatief, circulair, toekomstbestendig en goed uitgewerkt ontwerp welke wordt aangeleverd als BIM model. Waarbij op zowel architectonisch als op technisch vlak een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat wordt behaald. En in de voorbereiding het model verrijkt wordt met de volledige informatie van materialisering.

Hierdoor worden faalkosten gereduceerd en het voor de gebruiker duidelijk welke materialen waar zijn toegepast. Zonder uit het oog te verliezen dat het een gebouw is waar de gebruiker zich thuis moet voelen.Missie

Veelzijdige architectuur verweven in toekomstgerichte ontwerpen met hoogwaardige uitwerkingen. Toekomst

Duurzaamheid is voor ons meer dan alleen energiebesparing. De individuele gebruiker verliest het bedrijf niet uit het oog. Het gaat niet alleen om de woonlasten, het comfort, de gebruiksmogelijkheden, maar ook om de toekomstwaarde. ‘Wij maken gebruik van duurzame materialen die rekening houden met het milieu en een gezonde leefomgeving van de gebruikers. Een gezond binnenklimaat is ontzettend belangrijk.’