[mtphr_grid span=”12″ start=”true” class=”wow fadeIn”]

Vertrouwd

We blijven ons ontwikkelen, maar gelukkig hebben we altijd een vertrouwd gezicht.
TBE-ZA architecten en ingenieurs is ontstaan uit het samengaan van architecten uit verschillende bureaus. TBE Architecten en Ingenieurs heeft een lange traditie in Volendam. Jack Tol van het voormalig Volendamse bureau, bundelde na 18 jaar zijn kwaliteiten en krachten met Edwin Veerman en Bert Verweij van Zeeman Architecten.
Veerman en Verweij hebben carrière gemaakt bij Zeeman Architecten, een bureau dat is opgericht in 1962 en sinds 1990 gevestigd was in Hoorn. In 2013 hebben zij het bedrijf van hun oude werkgever overgenomen. In 2014 sloot projectarchitect Ewoud Blok (voormalig Alt-M Architecten) zich aan bij TBE-ZA architecten en ingenieurs en in 2016 trad Karel Maessen March in dienst als architect en directielid.

Het bureau heeft ruime ervaring en expertise opgedaan in zeer gevarieerde utiliteitsprojecten zoals kantoren; opleidingscentra; scholen; bedrijfsruimten in vele specialistische sectoren; bouw- en installatiebedrijven; landbouwbedrijven; garagebedrijven; tankstations; bouwcentra/ materiaalhandels; winkels en supermarkten. De laatste jaren richten we ons ook op woningbouw en nieuwbouw. Kijk ook bij projecten.

[/mtphr_grid]