1 Aanspreekpunt

Tijdens het bouwproces niet meer zoeken naar de juiste man op de juiste plaats. Er is maar 1 aanspreekpunt. Overzichtelijk.

Totaal concept

Wij bieden een totaal concept. Van ontwerp tot BIM en uitvoering.

Uw bouwcoach

Bouwbegeleiding door een ervaren coach. Alles loopt op rolletjes.

Vertrouwd

Een nieuwe aanpak, maar altijd een vertrouwd gezicht van TBE-ZA architecten en ingenieurs. Prettig.

eenaanspreekpunt

1 Aanspreekpunt

Onze integrale aanpak is een waarborg voor een goed gebouw.
Vanaf de eerste fase van het bouwproces zijn wij betrokken. Bij initiatief of haalbaarheidsonderzoek, het programma van eisen en de kostenaspecten kunnen wij u helpen dit op te stellen en te toetsen.

Wij nemen de zorg van het coördineren van diverse adviseurs uit handen. Voor u als opdrachtgever, maar ook voor de partners in het project willen wij het aanspreekpunt zijn. Dit zorgt voor een duidelijke communicatiestructuur. Alle betrokkenen weten wie het overzicht heeft en vragen kan beantwoorden danwel door kan zetten naar de juiste persoon. Maar door het 1 aanspreekpunt beleid blijven er geen vragen zweven en wordt alle communicatie makkelijk, helder en overzichtelijk.

Totaal concept

Vanaf de eerste fase van het bouwproces tot aan de uitvoering bieden wij een totaal concept. Dit zorgt voor overzicht, efficiëntie en doelmatigheid. Van advies en coördinatie tot ontwerp en bouwbegeleiding. Wij hebben het allemaal in huis en nemen zo uw zorg uit handen. Dit betekent onze deskundigen u gedurende het hele proces adviseren en coördineren tot een compleet en integraal plan.

Eén van de middelen die we inzetten is het modelleren van het gebouw in BIM. Wij hebben gekozen voor Revit Architecture- Structure-MEP. De werkmethode waarbij de tekeningen integraal aan elkaar gekoppeld zijn, is in Revit nu nog beter. Daardoor zullen de faalkosten minimaal zijn.

Voor ons totaalconcept werken wij samen met architecten Ewoud Blok en Karel Maessen. Zij werken uw ideeën graag verder uit.

totaalconcept

bouwcoach

Uw bouwcoach

Kwaliteit door kennis en vaardigheid.

Wij hebben de kennis en vaardigheden in huis om in het bouwproces van initiatief, bouwvoorbereiding, bouwbegeleiding en/of kopersbegeleiding tot en met oplevering actief te zijn. Bij deze aanpak ligt de kwaliteit van het product en de kwaliteit van het proces op een hoog niveau en komt dit het eindresultaat ten goede. Wij zien onszelf als bouwcoach.

Naast het maken van ontwerpen is het belangrijk dat het bouwproces gestroomlijnd verloopt. Samenhang bij de vele verschillende functies en een steeds complexere regelgeving zijn de belangrijkste oorzaken van een groeiende vraag naar bouwmanagement. Wij zijn gespecialiseerd in bouwmanagement om het gehele bouwproces te beheersen. De communicatielijnen zijn korter en het werken is efficiënter.

Vertrouwd

We blijven ons ontwikkelen, maar gelukkig hebben we altijd een vertrouwd gezicht.

TBE-ZA architecten en ingenieurs is ontstaan uit het samengaan van architecten uit verschillende bureaus. TBE Architecten en Ingenieurs heeft een lange traditie in Volendam. Jack Tol van het voormalig Volendamse bureau, bundelde na 18 jaar zijn kwaliteiten en krachten met Edwin Veerman en Bert Verweij van Zeeman Architekten.
Veerman en Verweij hebben carrière gemaakt bij Zeeman Architecten, een bureau dat is opgericht in 1962 en sinds 1990 gevestigd was in Hoorn. In 2013 hebben zij het bedrijf van hun oude werkgever overgenomen. In 2014 sloot projectarchitect Ewoud Blok (voormalig Alt-M Architecten) zich aan bij TBE-ZA architecten en ingenieurs en in 2016 trad Karel Maessen March in dienst als architect en directielid.

Het bureau heeft ruime ervaring en expertise opgedaan in zeer gevarieerde utiliteitsprojecten zoals kantoren; opleidingscentra; scholen; bedrijfsruimten in vele specialistische sectoren; bouw- en installatiebedrijven; landbouwbedrijven; garagebedrijven; tankstations; bouwcentra/ materiaalhandels; winkels en supermarkten. De laatste jaren richten we ons ook op woningbouw en nieuwbouw. Kijk ook bij projecten.

vertrouwd

Contact  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht  TBE-ZA architecten en ingenieurs
  Julianaweg 141
  1131 DH Volendam

  E-mailadres info@tbe-za.nl
  Telefoon 0299 363 468