Wie

Uw bouwcoach voor duurzame oplossingen.

1 Aanspreekpunt

Voor een goed verloop van het bouwproces is een centraal aanspreekpunt essentieel. Wij streven naar een persoonlijke en betrokken samenwerking.

Totaal concept

We leveren het gehele project van ontwerpfase tot BIM en uitvoering. Met passie voor het vak en het oog op kwaliteit.

Uw bouwcoach

Professionele bouwbegeleiding door een ervaren coach. We houden het overzichtelijk en efficiënt.

Vertrouwd

Een goede start vraagt om een helder overzicht van wensen en een fijne kennismaking. Met een vertrouwd gezicht vanuit TBE-ZA werken we samen aan een mooi resultaat.

1 Aanspreekpunt

Onze integrale aanpak is de sleutel tot een goed gebouw.
Vanaf de eerste fase van het bouwproces zijn wij betrokken. Is er sprake van een initiatief of haalbaarheidsonderzoek? Dan ondersteunen wij u graag met het opstellen en toetsen van een programma van eisen en de bijkomende kostenaspecten.


Wij nemen de zorg van het coördineren van diverse adviseurs uit handen. Voor u als opdrachtgever, maar ook voor de partners in het project willen wij het aanspreekpunt zijn. Dit zorgt voor een duidelijke communicatiestructuur. Alle betrokkenen weten wie het overzicht bewaart en wie vragen kan beantwoorden danwel door kan zetten naar de juiste persoon. Tijdens het gehele proces zorgt onze volledige betrokkenheid voor de ontzorging van onze opdrachtgevers.

Totaal concept

Vanaf de eerste fase van het bouwproces tot aan de uitvoering bieden wij een totaal concept. Dit zorgt voor overzicht, efficiëntie en doelmatigheid. Van advies en coördinatie tot ontwerp en bouwbegeleiding. Wij hebben het allemaal in huis en nemen zo uw zorg uit handen. Dit betekent dat onze deskundigen u gedurende het hele proces zullen adviseren en coördineren tot een compleet en integraal plan.

Eén van de middelen die we inzetten is het modelleren van gebouwen in BIM. Wij hebben hierbij de keuze gemaakt voor Revit Architecture- Structure-MEP. De werkmethode waarbij tekeningen integraal aan elkaar gekoppeld zijn, is in Revit nu nog beter. Daardoor zullen de faalkosten minimaal zijn.

Voor ons totaalconcept werken wij samen met architecten Ewoud Blok, Steve Schaft en Danny Kok. Zij werken uw ideeën graag verder uit.

Uw bouwcoach

Kwaliteit door kennis en vaardigheid.

Wij hebben de kennis en vaardigheden in huis om in het bouwproces van initiatief, bouwvoorbereiding, bouwbegeleiding en/of kopersbegeleiding tot en met de oplevering actief te zijn. Bij deze aanpak ligt de kwaliteit van het product en de kwaliteit van het proces op een hoog niveau en komt dit het eindresultaat ten goede.

Naast het maken van ontwerpen is het belangrijk dat het bouwproces gestroomlijnd verloopt. Samenhang bij de vele verschillende functies en een steeds complexere regelgeving zijn de belangrijkste oorzaken van een groeiende vraag naar bouwmanagement. Wij zijn gespecialiseerd in bouwmanagement om het gehele bouwproces te beheersen. De communicatielijnen zijn korter en het werken is efficiënter. Daarom zijn wij de bouwcoach voor uw project!

Vertrouwd

We blijven ons ontwikkelen, maar gelukkig hebben we altijd een vertrouwd gezicht.
TBE-ZA architecten en ingenieurs is ontstaan uit het samengaan van architecten uit verschillende bureaus. TBE Architecten en Ingenieurs heeft een lange historie in Volendam. Jack Tol van het voormalig Volendamse bureau, bundelde na 18 jaar zijn kwaliteiten en krachten met Edwin Veerman en Bert Verweij van Zeeman Architekten.
Veerman en Verweij hebben carrière gemaakt bij Zeeman Architekten, een bureau dat is opgericht in 1962 en sinds 1990 gevestigd was in Hoorn. In 2013 hebben zij het bedrijf van hun oude werkgever overgenomen. In 2014 sloot projectarchitect Ewoud Blok (voormalig Alt-M Architecten) zich aan bij TBE-ZA architecten en ingenieurs.

Het bureau heeft ruime ervaring en expertise opgedaan in zeer gevarieerde utiliteitsprojecten zoals kantoren; opleidingscentra; scholen; bedrijfsruimten in vele specialistische sectoren; bouw- en installatiebedrijven; landbouwbedrijven; garagebedrijven; tankstations; bouwcentra/ materiaalhandels; winkels en supermarkten. De laatste jaren richten we ons ook op woningbouw en nieuwbouw. Kijk ook bij projecten.