[mtphr_grid span=”6″ start=”true”]

woningbouw

[/mtphr_grid][mtphr_grid span=”6″ end=”true”]

Woningbouw

Of het nu gaat om een huis, villa of appartement. Wij hebben de juiste expertise in huis om op elk gebied voor u aan de slag te gaan.

Juist de verscheidenheid aan projecten houdt ons scherp en enthousiast. Geen enkele woning is het hetzelfde en elke opdrachtgever heeft andere wensen. Wij adviseren en helpen u tijdens het gehele bouwproces.

Concept Vlinder zorgt voor keuzevrijheid

Wij werken samen met Lokhorst Bouw en Ontwikkeling aan ‘conceptwoningen’. Zo’n concept zorgt voor veel keuzevrijheid voor bijvoorbeeld gevels en kleurstelling waardoor de toekomstige bewoners hun eigen identiteit terug zien in hun woning zonder dat het afbreuk doet aan de omgeving. De bouwtijd is circa 14 weken. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Kijk ook bij projecten.

Circulair bouwen

Als een van de eersten in Nederland werken wij aan een nieuw concept waarbij we door een lichte bouwconstructie woningen en appartementen kunnen plaatsen op een bestaande fundering. Dat betekent niet alleen een snellere bouwtijd en een kostenbesparing, maar hiermee dragen we ook bij aan een circulaire economie. Graag wisselen wij hierover met u van gedachten om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

[/mtphr_grid]